Τετάρτη 4 Απριλίου 2012

Η παρουσίαση του νέου Mazda6 στο Παρίσι

Nέο Mazda6 στο Παρίσι


Η Mazda πήγε στην έκθεση της Νέας Υόρκης το Takeri concept και επιβεβαίωσε ότι το νέο Mazda6, θα βασίζεται πάνω του και θα παρουσιαστεί επίσημα τον Σεπτέμβριο, στην έκθεση του Παρισιού, με τις πωλήσεις να ξεκινούν από το πρώτο τρίμηνο του 2013. Το πρωτότυπο διαθέτει την σχεδιαστική γραμμή “Kodo” που στα Ιαπωνικά σημαίνει ψυχή της κίνησης και παρουσιάστηκε αρχικά στο πρωτότυπο Shinari. Η Kodo δημιουργήθηκε ώστε να ενώσει 3 σχεδιαστικά κέντρα της Mazda, της Ιαπωνίας, της Γερμανίας και της Αμερικής.
Επίσης το Τakeri διαθέτει την τεχνολογία SKYACTIV της Mazda που περιλαμβάνει το σύστημα ανάκτησης ενέργειας κατά το φρενάρισμα i-ELOOP, που σε συνδυασμό με τον πετρελαιοκινητήρα SKYACTIV-D 2.2-λίτρων turbodiesel κινητήρα που συνδυάζεται με ένα 6-τάχυτο, με το Mazda i-stop, το ελαφρύ και τεχνολογικά προηγμένο σασί και τη εξελιγμένη αεροδυναμική κάνουν το πρωτότυπο να έχει μικρές εκπομπές CO2 και αυτονομία 1.500 χλμ. Έχει διαστάσεις 4.850 mm μήκος, 1.870 mm πλάτος και 1.430 mm ύψος και στο εσωτερικό του υπάρχουν δερμάτινα καθίσματα, μεταλλικά διακοσμητικά και ένα νέο σύστημα ενημέρωσης και ψυχαγωγίας.
Στην Αμερική επιβεβαιώθηκε ότι θα πωλείται με τον SKYACTIV-G βενζινοκινητήρα, ο οποίος θα συνδυάζεται είτε με ένα 6-τάχυτο μηχανικό ή αυτόματο κιβώτιο, με την λογική ότι θα πωλείται με τον SKYACTIV-D πετρελαιοκινητήρα.

Oλο το αρθρο : www.autoblog.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου